Mijn naam is Heidi van Erp. Paarden zijn mijn grote passie al van kinds af aan, ik rijd zelf ook al vanaf hele jonge leeftijd. Eerst bij de pony's en later bij de paarden, Het leukste vind ik het om een jong paard  te beleren, dat is mijn uitdaging.

Doordat ik zelf een paard heb met een hele brede schoft, en waar ik maar geen goed zadel voor kon vinden, en daardoor allerlei problemen heb gehad, zoals een stakend paard, veel wegschrikken, en tenslotte ook nog de gezondheid van mijn paard, ben ik me gaan verdiepen in het passen van zadels. En waar "vroeger" een zadel altijd paste, kwam ik er nu achter wat voor een invloed een slecht passend zadel heeft op een paard, en ook zeker zo belangrijk is een goed passend zadel voor de ruiter, als de ruiter in de goede balans zit, is het zo veel makkelijker om met die door iedereen gewilde  onafhankelijke zit te kunnen rijden. Het is mijn uitdaging om het voor beide partijen passend te krijgen.

 De opleiding tot zadelpasser  heb ik bij saddle professional gedaan. Hiernaast wil ik nog een opleiding tot uiteindelijk zadelmaker gaan volgen.

tevens ben ik aangesloten bij de vztd.

Over mij